avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa-recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa-recuperare drepturi salariale

Buna ziua,
Am de recuperat o suma destul de importanta reprezentand drepturi salariale de la o firma care ulterior s-a cerut in insolventa.Administratorii firmei au transferat pe alte doua societati sue mari de bani,premeditand insolventa, si bineinteles nemaiplatind nimic,nici macar salariile.In arhiva societatii,fiecare pagine reprezinta cate o proba(inclusiv pe facturi scrie"',se retine 10% garantie de buna executie"),dar administratorul judiciar de 2 ani se face ca nu vede nimic,chiar daca am depus nenumarate hartie cu detalierea sumelor care sunt de incasat,si vreau sa va spun ca minte intr-una,spunind chiar ca a initiat opriri catre beneficiari in vederea recuperarii banilor.M-am interesat la beneficiari, si ?SURPRIZA! Acestia nu stiu nimic de nici o hartie primita de la administratora judiciara.Pot deschide actiune separata in instanta impotriva administratorilor si a administratorului judiciar?Pot dovedi cu martori portofoliul de lucrari executate si care nu au fost incasate pe firma ceruta in insolventa?Cum trebuie sa procedez si ce sanse am sa recuperez drepturile?(chiar si de la administratorul judiciar).Pot face plangere penala impotriva acestora?Daca da ,in ce moment o pot face?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Faliment ilona.kaszta ilona.kaszta Buna ziua, suntem o firma care este in insolventa, firma a executat o lucrare de constructie, firma beneficiara nu a facut plata lucrarii, iar firma care a ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie si as vrea sa stiu ce trebuie facut: -pana la data de 17-06-2013 am lucrat la o societate cu doi asociati, care ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana As vrea sa stiu daca pot actina in instanta ca persoana fizica pe cei doi administratori impreuna cu administratora judiciara si o alta persoana care a ajutat ... (vezi toată discuția)