avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare drepturi salariale

As vrea sa stiu daca pot actina in instanta ca persoana fizica pe cei doi administratori impreuna cu administratora judiciara si o alta persoana care a ajutat la transferarea banilor dintr-o societate care ulterior a intrat in insolventa.Mai exact, am de recuperat drepturi salariale din anul 2013,am obtinut hotarare judecatoreasca dupa care societatea s-a cerut in insolventa.Pana la cererea de intrare in insolventa cei doi administratori au transferat foarte vizibil importante sume de bani, si au transferat toate bunurile fara nici o jena, mai mult de atat la aceste lucruri a contribuit si administratora judiciara in perioada de insolventa, facand chiar si plati in contul unor societati cu care nu exista contract.Deoarece experienta mi-a aratat ca deciziile date de instanta sunt subiective(daca intelegeti ce vreau sa spun),as vrea sa ii dau in judecata pe toti factorii responsabili, si as vrea sa stiu si daca pot obtine si alte despagubiri.Mentionez ca de doua luni administratora judiciara a solicitat falimentul societatii(bineinteles,ingrijindu-se mai intai sa racoreasca toti banii si sa o indatoreze si mai tare catre alta societate detinuta de sotia unuia din cei doi administratori).Mi-ar fi de mare folos un raspuns la obiect, deoarece m-am saturat sa platesc salarii bugetarilor si acestia sa stea cu mana in buzunarul meu.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 20:42, 19 Mai 2015
In Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 466 din 25 iunie 2014, exista Sectiunera a 8-a - Atragerea raspunderii pentru intrarea in insolventa -art.169 - art.182.
Studiati pt. a va lamuri situatia Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragere raspundere patrimoniala ghiumusa ghiumusa buna ziua, proces cu dir. taxe si imp. pentru neplata chiriei unui teren DGITL a dat in judecata firma cu atragerea raspunderii administratorului precum si a ... (vezi toată discuția)
Insolventa tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua, as dori sa stiu de la un profesionist daca administratorul judiciar are obligatia de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca pronuntata ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator Lacramioara Andrei Lacramioara Andrei Urmeaza sa fiu numit administrator intr-o firma care are activitate economica de mai bine de 5 ani. Exista , normal, in derulare contracte incheiate cu clienti ... (vezi toată discuția)