avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati la revisal.Am avut o persoana detasata pe 6 luni apoi s-a prelungit inca pe 6 luni.Din greseala,am inregistrat data incetarii detasarii data la care expira cea de-a doua detasare fara sa fi incetat prima perioada si apoi sa trec a doua perioada a detasarii.Am incercat sa corectez dar nu se selecteaza rubrica "corectie detasare"si nu imi afiseaza nici o persoana.Iar persoana respectiva,in raportul pe salariat apare detasat, cum ar veni,pe un an iar la contracte de munca imi apare activ.Cum pot corecta aceste erori? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 19 Iulie 2015
Telefon la suport : [ link extern ] /
Solutia este :
- anularea detasare
- inregistrare prima perioada de detasare
- incetare prima perioada de detasare
- inregistrare a doua perioada de detasare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - detasare Constanta Vlad Constanta Vlad Buna ziua, Doresc sa stiu ce se completeaza si se transmite la REVISAL in cazul unui salariat detasat.Mentionez ca este platit de catre angajatorul la ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare revisal Tatu Cris Tatu Cris Buna ziua! Care sunt pasii de urmat in cazul prelungirii unei detasari? Este obligatorie suspendarea CIM pt fiecare perioada in parte? La detalii detasare se ... (vezi toată discuția)
Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua .....am un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016(a fost facuta pe un an) .....cum se procedeaza in cazul in care se doreste ... (vezi toată discuția)