avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare

Buna ziua .....am un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016(a fost facuta pe un an) .....cum se procedeaza in cazul in care se doreste prelungirea ei si in cazul in care se doreste incetarea detasarii???
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 07:40, 10 Iunie 2016
1. Prelungirea detasarii . Documente :
- acordul dintre cele doua societati
- acordul salariatului privind prelungirea duratei

Dupa obtinerea acordului operarea in REVISAL a prelungirii detasarii.

2. Incetarea detasarii. Documente:
- decizie de incetare a detasarii. Operarea in REVISAL a incetarii detasarii.
Va multumesc.....inca o rugaminte ...exista model de acord dintre parti,acord al salariatului si incetare detasare???
Model acord salariat:
[ link extern ]

Model incetare decizie detasare
www.avocatnet.ro/content/for...
Intre timp am primit cererea de la locul unde este detasat in prezent salariatul pentru a prelungi detasarea cu 6 luni.......ceea ce trebuie sa fac acum este sa completez notificarea din modelul de mai sus pentru ca salariatul sa o semneze apoi fac decizie de detasare din nou( cealalta expira in 18.06 2016 ) incepand cu data de 19.06.2016???
Ati inteles corect cum trebuie sa procedati.

Alte discuții în legătură

Detasarea suciugeorgeta suciugeorgeta In data de 19.06.2015 am angajat un salariat si in data de 22.06.2015(astazi) am primit o cerere de detasare din partea unui alt angajator pentru detasarea ... (vezi toată discuția)
Salariat detasat suciugeorgeta suciugeorgeta Daca o societate are un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016 trebuie ca de la 01.05.2016 sa-i modifice salariul si lui??? Aveti cumva un ... (vezi toată discuția)
Revisal - detasare MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. ... (vezi toată discuția)