avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare

Buna ziua .....am un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016(a fost facuta pe un an) .....cum se procedeaza in cazul in care se doreste prelungirea ei si in cazul in care se doreste incetarea detasarii???
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 07:40, 10 Iunie 2016
Va rog daca se poate sa imi dati o solutie la intrebarile de mai sus....va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea suciugeorgeta suciugeorgeta In data de 19.06.2015 am angajat un salariat si in data de 22.06.2015(astazi) am primit o cerere de detasare din partea unui alt angajator pentru detasarea ... (vezi toată discuția)
Salariat detasat suciugeorgeta suciugeorgeta Daca o societate are un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016 trebuie ca de la 01.05.2016 sa-i modifice salariul si lui??? Aveti cumva un ... (vezi toată discuția)
Revisal - detasare MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. ... (vezi toată discuția)