avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DETASAREA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DETASAREA

In data de 19.06.2015 am angajat un salariat si in data de 22.06.2015(astazi) am primit o cerere de detasare din partea unui alt angajator pentru detasarea respectivului salariat pe perioada 19.06.2015-19.06.2016 cu care sunt de acord......insa ce trebuie facut mai departe?...fac detasare in Revisal cu data de 19.06 sau trebuia facuta inainte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 22 Iunie 2015
Art. 4 din HG 500/2011:
(1) Completarea, respectiv inregistrarea in registru a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) se face dupa cum urmeaza:
......
e) pentru salariatii detasati, angajatorul de baza completeaza perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea, anterior inceperii detasarii.
...

Prin urmare, daca veti inregistra detasarea cu data de 19.06.2015, probabil la un eventual control anagajatorul este pasibil de o sanctiune contraventionala.
Va multumesc.....o sa le cer sa refaca cererea astfel incat sa pot trimite Revisal-ul inainte....in afara de transmitere Revisal trebuie sa fac o decizie de detasare.....aveti va rog un model?
Gasiti aici un model de detasare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie detasare crysenc21 crysenc21 Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Detasarea salariatului mihaela cornea mihaela cornea trebuie sa fac o detasare a unui salariat la o lata firma din aceeasi localitate. Trebuie sa anunt la itm? (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal salariat detasat legorodi legorodi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca trebuie inregistrat in Revisal un salariat la angajatorul la care este detasat. In cazul in care salariatul solicita ... (vezi toată discuția)