avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare dupa restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare dupa restructurare

Buna ziua,
Daca s- au facut restructurari de aproape 1 luna de zile si in acest timp, una dintre persoane a ramas insarcinata si vrea sa intre in medical, se poate angaja in locul ei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 15 Iulie 2015
Da, se poate angaja o persoana pe durata suspenadrii c.i.m. unei alte persoane.

Legislatia muncii nu interzice noi angajari , dupa ce angajatorul a concediat unul sau mai multi salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cat timp trebuie sa lucrez la acelasi loc de munca pt. a ramane insarcinata? rosflower rosflower Buna ziua!eu lucrez din aprilie 2014 cu contract nedeterminat am schimbat locul de munca fara intrerupere momentan lucrez tot u contract nedeterminat dar cu ... (vezi toată discuția)
Post vacant ganca ganca sunt angajata pe un post vacant in spital pana in martie 2010 sunt insarcinata insa pana acuma nu am depus la runos o adeverinta care sa precizeze acest ... (vezi toată discuția)
Concedierea 86Madalina81 86Madalina81 Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot fi concediata daca sunt insarcinata si am un contract de munca pe perioada determinata care expira in ianuarie. Va ... (vezi toată discuția)