avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie Revisal

Buna ziua
la angajare sa gresit functia in revisal (acest lucru sa intamplat acum trei ani) se poate face corectie?Trebuie modificate si statele si D112?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 15 Iulie 2015
Da, se poate face corectie in REVISAL.

art.4 alin. (3) din HG 500/2011 : Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

Daca statele de plata/D112 cuprind si mentiunea functiei, atunci se pot face rectificative .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie nume angajat ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, Am un angajat caruia i s-a introdus numele gresit in REVISAL, iar greseala a fost sesizata de-abia acum, la doi ani dupa inscrierea initiala. Pot ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat a fost angajat cu 25.10.2011 Revisalul a fost transmis cu 24.10.2011. Din greseala umana sa zic nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Cum modific functia retroactiv in revisal? namste13 namste13 Daca am introdus gresit functia in Revisal (si codul COR gresit) si doresc sa modific, cum o pot face? Mentionez ca introducerea gresita este rezultatul unei ... (vezi toată discuția)