avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie firma termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie firma termopane

Buna ziua,

Ma numesc Florin Georgescu, locuiesc in Bucuresti, am 65 de ani, pensionat medical (nu mai pot sa merg ...) si prin bunavointa Dvs va aduc la cunostinta urmatoarele:

am dorit sa-mi renovez camera in care locuiesc, un hol si o baie (cu schimbarea ferestrei si a usilor cu termopane ...). Avand o pensie medicala mica (650 lei ...) am ales din multele oferte primite (si pastrate ...) firma "SC CO DASTAD SRL" care avea o promotie de Paste ! Locuiesc, la aceeasi adresa impreuna cu fiica si fiul meu. Fiica mea avand o firma pe aceeasi adresa (scriptic ...) am facut contractul cu firma de termopane pe numele si firma fetei mele (pentru TVA ...).

Firma de termopane si-a batut joc de lucrare ..., am incercat timp de o luna de zile, pe cale amiabila sa-i fac s-o remedieze, dar nu am reusit nici eu nici fata mea si as dori sa-i reclam la "Protectia Consumatorului", ori pentru remedierea lucrarii ori pentru recuperarea banilor.

Mai pot face aceasta reclamatie pe persoana fizica sau ce sfat imi puteti da pentru rezolvarea acestui mare necaz al nostru ?

Cu stima si multumiri, Florin Georgescu.
Cel mai recent răspuns: flicsn , utilizator 15:14, 15 Iulie 2015
in ce sens si-a batut joc de dumneavoastra respectiva societate de termopane ?
ce anume ar trebuii remediat ?
da-ti mai multe detalii .
Avand in vedere ca actul in baza caruia a fost convenita prestatia,instalare geam,usi este pe perrsoana juridica,nu puteti face reclamatie ca persoana fizica
In acest caz protectia consumatorului nu va poate ajuta
Initial notificati oficial executantul sa se achite de obiectul contractual asumat,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca executantul nu se achita de obligatii,va ramane solutia actionarii acestuia in instanta
Succes !
- aproape toate imbinarile facute aiurea, nu la 45 de grade,

cu spatii intre ele, suprapuse, strambe, etc, etc, etc ...
- lipsa plasa tantari la geamul mobil;
- usa exterioara montata invers ... (vedeti in poze ca am

cerut deschidere spre exterior ... !), montata stramb,

panelul decupat gresit, nu e montata vertical si in acelasi

plan, etc, etc ...
- usile din interior fara broaste si chei;
- geam spart la montaj usa de 80 cm latime, montata prea sus

in golul ei ... (nu sta tocul pe gresie, sta mai sus ... )

broaste cu butuc si chei , silduri si manere , sunt acesorii de feronerie , care nu fac parte din comanda standard si se platesc separat , dar la fel ca si la plasa de insecte , daca le-ati comandat , trebuiesc montate , daca nu...nu au nici o obligatie.

cu alte cuvinte , din ce descrieti , cam urat , dar dumneavoastra nu ati asistat la montarea lor ?daca da , de ce nu ati luat atunci masuri ?
legal , doar in instanta intre cele 2 societati se poate avea o discutie .
dumneavoastra ca persoana fizica puteti participa , banuiesc , ca martor....mai mult nimic.
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
gi-jane2, moderator
ynocentta ,

Multumesc pentru raspunsul prompt !

Acest mail este o notificare oficiala ?
"

Friday, June 19, 2015 8:53 PM

Buna seara,

Am gresit ca v-am achitat partea finala a platii lucrarii inainte de terminarea si receptionarea lucrarii ... crezand ca sunteti o firma serioasa (dupa

discutiile avute anterior ... !?). M-AM INSELAT ... ! Ati promis ca saptamana asta trimiteti un EXPERT TEHNICIAN care sa constate in ce HAL JALNIC a fost

executata lucrarea (cred ca si niste NECALIFICATI o faceau mai bine ... !?). Bineinteles ca ne-ati MINTIT, nu ati trimis pe nimeni ! Trebuie sa veniti sa

constatati in ce hal s-a facut asazisa lucrare:

- aproape toate imbinarile facute aiurea, nu la 45 de grade, cu spatii intre ele, suprapuse, strambe, etc, etc, etc ...
- lipsa plasa tantari la geamul mobil;
- usa exterioara montata invers ... (vedeti in poze ca am cerut deschidere spre exterior ... !), montata stramb, panelul decupat gresit, nu e montata vertcal

si in acelasi plan, etc, etc ...
- usile din interior fara broaste si chei;
- geam spart la montaj usa de 80 cm latime, montata prea sus in golul ei ... (nu sta tocul pe gresie, sta mai sus ... )

Va mai acord timp pana marti 23 iune 2015, inclusiv, sa constatati toate deficientele si daca puteti sa le remediati ... , daca nu, vreau banii inapoi, va

luati lucrarea si suportati cheltuielile cu stricarea golurilor (tencuiala, coltare, glet, izolatie exterioara, etc, etc ...).
Daca nu, deja miercuri trimit toate aceste reclamatii, dovezi, contract, mail-uri, poze si tot ce mai trebuie, prima data la Protectia consumatorilor, apoi

mai departe ...

Multumesc.

P.S. V-am trimis si cateva poze cu ceva din JALNICA LUCRARE !

Eu nu pot sa merg, i-a asistat fiica-mea, dar au venit cu montatul seara ...! Am poze cu ce le-am cerut si cu ce-au facut ... !
"
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum e normal? sonia28 sonia28 Buna ziua,am o intrebare la dvs. La scara blocului s-a inlocuit usa de la intrare,cea de metal,care se deschidea inspre exterior,cu o usa de termopan care ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc nicu1961 nicu1961 S-a reabilitat blocul iar la final,s-au montat usile termopan.Usa din spate are geamul mai scurt cu 10 cm pe verticala decat spatiul prevazut pentru el si s-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termică, înlocuire tâmplărie exterioară cu tâmplărie termoizolantă. obligatoriu sau nu? VwCriss VwCriss Bună ziua, locuiesc in sectorul 4, sos Giurgiului Nr 123, bl 4b. Blocul este cuprins în lista aprobată pentru reabilitarea termică la linia 360. Am avut o ... (vezi toată discuția)