avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie firma termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie firma termopane

Buna ziua,

Ma numesc Florin Georgescu, locuiesc in Bucuresti, am 65 de ani, pensionat medical (nu mai pot sa merg ...) si prin bunavointa Dvs va aduc la cunostinta urmatoarele:

am dorit sa-mi renovez camera in care locuiesc, un hol si o baie (cu schimbarea ferestrei si a usilor cu termopane ...). Avand o pensie medicala mica (650 lei ...) am ales din multele oferte primite (si pastrate ...) firma "SC CO DASTAD SRL" care avea o promotie de Paste ! Locuiesc, la aceeasi adresa impreuna cu fiica si fiul meu. Fiica mea avand o firma pe aceeasi adresa (scriptic ...) am facut contractul cu firma de termopane pe numele si firma fetei mele (pentru TVA ...).

Firma de termopane si-a batut joc de lucrare ..., am incercat timp de o luna de zile, pe cale amiabila sa-i fac s-o remedieze, dar nu am reusit nici eu nici fata mea si as dori sa-i reclam la "Protectia Consumatorului", ori pentru remedierea lucrarii ori pentru recuperarea banilor.

Mai pot face aceasta reclamatie pe persoana fizica sau ce sfat imi puteti da pentru rezolvarea acestui mare necaz al nostru ?

Cu stima si multumiri, Florin Georgescu.
Cel mai recent răspuns: flicsn , utilizator 15:14, 15 Iulie 2015
am inteles...totusi, doamna trebuia sa-i "urecheze" pe meseriasi cand a vazut ce au facut.
sesizarea aceea ar trebui trimisa de societatea fiicei (cu antet cu stampila, cu o copie dupa comanda/contract , avize, facura ,si toate documentele in copie, care au legatura cu lucrarea)prin posta, fax sau curierat catre societatea de termopane .
sa le dea un termen de cateva zile in care poat remedia problemele , dupa care , daca nu se va respecta termenul , sa mearga in instanta. dumneavoastra , ca persoana fizica ,nu aveti nici o putere sau implicare in problema aceasta .
Multumesc mult ! cred ca asa vom face. Numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e normal? sonia28 sonia28 Buna ziua,am o intrebare la dvs. La scara blocului s-a inlocuit usa de la intrare,cea de metal,care se deschidea inspre exterior,cu o usa de termopan care ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc nicu1961 nicu1961 S-a reabilitat blocul iar la final,s-au montat usile termopan.Usa din spate are geamul mai scurt cu 10 cm pe verticala decat spatiul prevazut pentru el si s-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termică, înlocuire tâmplărie exterioară cu tâmplărie termoizolantă. obligatoriu sau nu? VwCriss VwCriss Bună ziua, locuiesc in sectorul 4, sos Giurgiului Nr 123, bl 4b. Blocul este cuprins în lista aprobată pentru reabilitarea termică la linia 360. Am avut o ... (vezi toată discuția)