Din pacate nu suntem toti literati iar cenzura a vrut cel mai probabil sa puna un titlu mai accesibil astfel incat alti utilizatori sa gaseasca mai usor un raspuns la intrebarile lor prin optiunea de "cautare". Topicul deschis de dvs. nu are similitudine cu alte topicuri deschise in aceasta sectiune a forumului iar utilizarea unui cuvant mai putin utilizat nu aduce un plus discutiilor de pe forum.
Un titlu mai potrivit ar fi fost "revocare presedinte care nu vorbeste bine lb romana".
Drept sa spun, am cautat in dex "iliterat" iar prin cautare pe google nu am gasit "iliterat" ci doar "literat"!:(
Pana la urma literat inseamna "Persoană care se ocupă cu literatura; scriitor, literator."
[ link extern ]
iar prin "iliterat" se intelege opusul!
Doar nu aveti pretentia ca toti romanii sa fie literati iar dintre proprietarii care l-au ales pe "iliterat" in mod sigur gasiti unul sau doi mai putin literati.
In opinia mea va legati artificial de obtinerea cetateniei omului, nu are nicio relevanta in alegerea lui in functia de presedinte al AP.
Omul nu a fost ales in functie in urma unui examen de lb romana ci a fost ales de proprietarii condominiului.
Clarificati-ne modul in care iliteratul a fost ales presedinte si daca ati participat sau nu la sedinta AG in care a fost ales presedinte. Altfel facem discutii de dragul discutiilor si deschidem un topic cum se obtine cetatenia romana!
Apropo, stiti cum il chema pe calul lui Stefan cel Mare? A fost o intrebare adresata unei persoane straine care a ratat obtinerea cetateniei romane din cauza necunoasterii raspunsului.
Sau mai simplu, cunoasteti versurile primelor 5 strofe din imnul Romaniei? Un literat ar trebui sa le cunoasca!