Tatal meu a avut un frate si doua surori. Fratele lui a decedat acum ceva timp. De curând a murit si o soră. Eu m-am ocupat de inmormantarea ei, de toate cele
necesare, am ingriit-o nainte cat a fost bolnava, vecinii sunt martori. Batrana care a murit, matusa mea, mai are o sora, ele locuiau gard in gard, vecine, nu au
copii. Acum as vrea sa am grija si de matusa ramasa in viata. Daca ea se prapadeste, tatal meu, fratele ei ar fi singurul mostenitor, nu? Cum ele doua nu au avut
copii, raman in discutie copiii tatalui meu, adica eu si fratele meu dar si alti doi copii si sotia fratelui tatalui meu, unchiul meu, care este mort. Cum as putea
proceda, matusa mea ramasa in viata, ar dori sa-mi faca acte, dar se apropie de 90 de ani si uneori nu este lucida. De inmormantare nu s-a ocupat nici un nepot de al
batranelor cum ar veni, in speta, fratele meu sua verisorii, dar la avere toti vor drept. Ce cale legală să aleg?
fratii nu sunt mostenitori rezervatari, deci puteti face orice act cu matusa dvs nu va putea fi atacat de fratii ei. veti avea nevoie probabil de un act de la un psiholog/psihiatru ca poate semna actul. intrebati la notar