buna ziua,sunt casatorita de 10 ani si am doi copii minori sotul a devenit insuportabil si nu mai pot continua casatoria el nu vrea sa mi dea drepturile doar daca bag eu divort,ca sa chelui bani pe care nu i am ,stau acasa cu copii dar el detine contul si nu mi da nimic,nu pot continua asa,imim pare rau de copii nu stiu ce sa fac as vrea sa divortez unde sa ma prezint cum fac cu copii si cu drepturile mele de mama,va rog sa ma ajutati sa mi spuneti exact cum sa procedez,multumesc
in cadrul cererii de divort pe care o veti face formulati si un capat de cerere prin care sa cereti ajutor public judiciar motivat de faptul ca sunteti casnica, aveti de intretinut 2 minori si nu aveti venituri din alte surse.
cu stima, cassy
pt divort, aveti nevoie de 100 de lei, daca nu ii aveti, faceti cerere de ajutor public judiciar.
Nu e complicat sa divortati, insa cu ce veti creste apoi copiii si unde ?
Veti cere sa locuiasca la dvs sau la tata ?
Divort cu minori
Geoale
Bunaziua dak ma puteti ajuta vreau sa bag divort si la mijloc sunt 2 copii minori sotul meu are pe alta si nu ii prima si mia recunoscut k doar mort renunta la ... (vezi toată discuția)
Divort
popan58
despartit de 10 ani,dupa o casatorie de 21 ani,un copil minor,unul student ,cu domicilii diferite,localitati diferite,in timpul casniciei * rufele* erau ... (vezi toată discuția)