avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Bunaziua dak ma puteti ajuta vreau sa bag divort si la mijloc sunt 2 copii minori sotul meu are pe alta si nu ii prima si mia recunoscut k doar mort renunta la relatiile din afara casatoriei cum pot folosii aceasta afirmatie???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:56, 12 August 2015
in scris in cererea de divort pe care o veti depune cand veti hotari ca vreti sa isiti din aceasta casnicie legal. desi, sincer mai trebuie adaugate si alte motive in fafara relatiilor extraconugale, ca daca el continua cu relatiile in afara casatoriei dar totusi este un tata bun pt minori si intretine familia....e mai greu.
cu stima, cassy
sa folositi ca sa obtineti ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)
Divort mimiau mimiau buna ziua,sunt casatorita de 10 ani si am doi copii minori sotul a devenit insuportabil si nu mai pot continua casatoria el nu vrea sa mi dea drepturile doar ... (vezi toată discuția)
Proces de incredintare,adoptie davidrelu davidrelu Buna ziua Va rog sa mi dati un sfat cu privire la problema pe care o voi povesti. Acum ceva timp am avut o relatie cu o femeie maritata dar despartita,fara ... (vezi toată discuția)