avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru de 12 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru de 12 ore


Buna ziua,

pentru desfasurarea activitatii este necesara organizarea unor schimburi de lucru de 12 ore in zilele de sambata si duminica. Angajatii vor lucra doar in aceste schimburi si in aceste zile, adica 12 ore sambata si 12 ore duminica.
Cum se poate organiza un astfel de program de lucru astfel incat sa se respecte prevederile legale? Se poate considera un program de lucru inegal?
Buna ziua,
Vor lucra doar sambata si duminica ori in fiecare zi, iar S+D in program de 12 ore?
vor lucra doar sambata si duminica cate 12 ore , restul zilelor nu vor lucra; in acest caz este vorba de un contract cu timp de lucru inegal si norma partiala? se poate intocmi un astfel de program de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)
Activitate in weekend! Flav Flav Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca textul de mai jos din contractul de munca ma obliga sa prestez ore in weekend fara acordul meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)