avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cumparare apartament cu probleme
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cumparare apartament cu probleme

Buna ziua,

Sunt in discutii pentru a cumpara un apartament cu bani cash, fara credit.
Am fost cu proprietarul la notar si am convenit sa dau un avans de 500 eur si restul banilor la semnarea contractului prin semnarea unei promisiuni scrise cu anumite clauze.
Cei de la notariat au obtinut extrasul de carte funciara insa la sectiunea Sarcini era trecut "credit legal -numele fostului proprietar si suma tranzactiei".

Actualul proprietar zice ca are ordinul de plata pt acea tranzactie si transferul s-a facut in acel moment. Acest lucru este specificat si in vechiul contract v-c.

Cei de la notariat spun ca ar fi o greseala de la cadastru, din sistem(cica ar fi uitat sa stearga din sistem) si au specificat ca in 3 zile vor remedia greseala si vor obtine alt extras de carte funciara.

Este posibil asa ceva? Ar trebui sa ma ingrijorez?

Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2015
adomnicai83, utilizator
Cel mai recent răspuns: adomnicai83 , utilizator 14:08, 16 Iulie 2015
Este eroare la ocpi care se remediaza prin demersurile notarului
Chestia e ca problema asta am descoperit-o doar eu. Cei de la notariat au trecut cu vederea acest lucru iar proprietarul cica n-ar fi vazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de cf pentru informare gresit manuelap manuelap Buna ziua, Incep actele pentru programul prima casa prin CEC Bank. Cand mi-a dat proprietarul extrasul de carte funciara pentru informare am vazut o mica ... (vezi toată discuția)
Problema fondul de garantare prima casa iv Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Va contactez in legatura cu o problema pe care am intampinat-o la fondul de garantare. Incerc sa obtin un credit prin prima casa de la BRD. ... (vezi toată discuția)
Modalitati si momente de incasare a sumelor in procesul de vanzare apartament SVD SVD Va multumesc anticipat pentru citeva precizari necesare. Daca avansul se achita de catre cumparator vinzatorului in momentul semnarii antecontractului, cind se ... (vezi toată discuția)