avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite cladiri

Bună ziua. Aș dori să știu dacă mi se poate impune plata retroactivă a impozitului majorat rezultat în urma unei recalculări pentru un apartament . Pe scurt, în anul 2000 am cumpărat un apartament în Focșani eu locuind într-o casă moștenită la țară.De atunci eu mi-am plătit regulat impozitul pe apartament conform celor comunicate de Serviciul de taxe și impozite Focșani, inclusiv anul acesta.Am primit acum o înștiințare conform căreia s-a procedat la impozitarea majorată rezultand o diferența semnificativă cu care aș fi dator. Sunt eu obligat să platesc retroactiv pentru o recalculare pe care ei o fac în 2015 ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:35, 15 Iulie 2015
Da.
In calitate de proprietar al bunului imobil va revine obligatia achitarii impozitului aferent
Daca intentionati sa nu achitati diferenta impozit,riscati sa obligati autoritatea fiscala sa demareze procedura de recuperare suma prin executarea silita asupra bunurilor in evidenta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit majorat locuințe vrebourne vrebourne Subiect: Taxe si impozite cladiri Bună ziua. Aș dori să știu dacă mi se poate impune plata retroactivă a impozitului majorat rezultat în urma unei ... (vezi toată discuția)
Cas retroactiv 2014 si 2015 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs, va rog frumos! Se da urmatoarea problema: PFA infiintat in 19.09.2014. - venit estimat 5018 lei - venit net ... (vezi toată discuția)
Impozitare in sistem real sau pe norme de venit Schilca Schilca am platit pana acum ca pfa in sistem real. am aflat ca pot plati in baza normelor de venit (profesia mea este mentionata in lista normelor de venit). care este ... (vezi toată discuția)