avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit majorat locuințe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit majorat locuințe

Subiect: Taxe si impozite cladiri

Bună ziua. Aș dori să știu dacă mi se poate impune plata retroactivă a impozitului majorat rezultat în urma unei recalculări pentru un apartament . Pe scurt, în anul 2000 am cumpărat un apartament în Focșani eu locuind într-o casă moștenită la țară.De atunci eu mi-am plătit regulat impozitul pe apartament conform celor comunicate de Serviciul de taxe și impozite Focșani, inclusiv anul acesta.Am primit acum o înștiințare conform căreia s-a procedat la impozitarea majorată rezultand o diferența semnificativă cu care aș fi dator. Sunt eu obligat să platesc retroactiv pentru o recalculare pe care ei o fac în 2015 ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 15:33, 16 Iulie 2015
Veti putea fi obligat la plata pe ultimii 5 ani, termenul de 5 ani fiind termenul de prescriptie care se aplica si impozitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite cladiri vrebourne vrebourne Bună ziua. Aș dori să știu dacă mi se poate impune plata retroactivă a impozitului majorat rezultat în urma unei recalculări pentru un apartament . Pe ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit primarie ovidiucristian ovidiucristian In anul 2016 m-am prezentat la biroul impozite si taxe locale cu un act notarial din care reiese ca am o anumita suprafa desfasurata a cladirii. In urma ... (vezi toată discuția)