avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura- adresa neridicata in 15 zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura- adresa neridicata in 15 zile

Cum se procedeaza daca nu am ridicat o adresa si au trecut si cele 15 zile de la afisare ?
Se depune o cerere la arhiva, sau trebuie solicitata la primul termen de judecata ?
La dosar plicul era inchis, iar in dosar nu exista un alt doilea exemplar din adresa care a fost comunicata.
Cel mai recent răspuns: stanescucristiana , utilizator 10:29, 17 August 2015
Buna seara!

Solicitati instantei, la termen, sa vi se comunice plicul.

Cu stima.
Precizati clar situatia.

Adesea vin plicuri, oamenii se agita si enerveaza si avocatii ca sa studieze dosarul si dosarul nu este in arhiva.
Oamenii sunt instiintati ca au dreptul de a studia dosarul si ei sunt convinsi ca pot dar nu pot deoarece dosarul nu este in arhiva.

Daca e vorba de asa ceva este irelevant ce ati primit tot la fel fiind irelevant si ce v-au trimis ei.
Consecinta este ca actul de procedura se considera comunicat.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Daca exista dovada de comunicare a actului la dosar se considera comunicat.
Daca nu exista dovada de comunicare nu se considera comunicat.

Doar de la dosar se poate afla deoarece exista cazuri in care se ratacesc comunicarile...
Dovada de comunicare este proceul verbal anexat la instiintare ?
Acesta nu se gasea la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de înmânare a corespondentei nepreluate la timp oanamoroita oanamoroita La adresa nr. 1 , pe 30.08 am gasit in cutie o instiintare de la PJ Buftea. Instiintarea era din 28.08. Corespondenta neridicata se inapoieaza a doua zi la ... (vezi toată discuția)
Refuz primire preaviz Resuman Resuman Buna ziua, Cum se procedeaza in situatia in care un salariat refuza primirea Instiintarii de intrare in preaviz (desfiintare post)? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună seara, am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi ... all3x@ndra all3x@ndra Bună seara, Am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi o înștiințare care suna cam asa : în atenția ( nume ) .In conformitate cu prevederile ... (vezi toată discuția)