avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de înmânare a corespondentei nepreluate la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de înmânare a corespondentei nepreluate la timp

La adresa nr. 1 , pe 30.08 am gasit in cutie o instiintare de la PJ Buftea.
Instiintarea era din 28.08. Corespondenta neridicata se inapoieaza a doua zi la expeditor.
La adresa nr. 2 pe 28.08 , dupa 40 de zile ,primesc raspuns la o cerere de adminsitrare de probe trimisa si confirmata la 19.07 , in care pp mentioneaza ca cererea a fost inregistrata la 18.08.
M-am dus sa ridic solutia la 11.09. Procurorul de serviciu, vine cu plicul deschis , imi inmaneaza 5 file , apoi le i-a se duce in biroul grefierilor si vine cu 4 file . Iar pp Cicos Romica se urca in BPJ 02 IF. Nu am semnat de primire intr-un registru. Am fost pusa sa scriu doar pe inaintare pp.
Oronanta este emisa pe 16.08
Daca nu am dovada de primire , de cand curge termenul de 20 de zile?
28.08 sau 11.09?
Si la alte parchete ati intalnit o astfel de procedura? Nu ti se inmaneaza plicul inchis si nici nu semnezi de primire ?
În momentul în care ați scris pe un exemplar al adresei ca vi s-a comunicat ordonanța, trebuia să se precizeze data la care v-a fost comunicată.
Termenul curge de la data comunicării, nu de la data emiterii ordonanței.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare intampinare fara intampinare?! ravaell ravaell Dupa cum spune si in titlu, azi dimineata mi-a venit o instiintare cum ca paratul a facut o intampinare la o cerere de recalculare a pensiei alimentare, fara ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)