avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbarea numelui afecteaza un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbarea numelui afecteaza un PFA

Am divortat, ultimul process a fost in feb 2015, urmand sa trec la numele de fata. Detin un II (Interprindere Individuala) si nu am ajuns pana acum la registrul comertului e o problema atat de grava? Urmeaza sa ma casatoresc in 3 luni si nu ar avea rost sa modific atatea acte. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 11:46, 17 Iulie 2015
Nu e nici o problema pentru ca nr. de autorizare si CUI-ul nu se schimba. Insa, cel mai corect este ca dupa ce va recasatoriti sa mergeti la ORC cu noul certificat de casatorie si CI in vederea efectuarii cuvenitelor mentiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

schimbarea numelui afecteaza o interprindere individuala? anca78scr anca78scr Am divortat, ultimul process a fost in feb 2015, urmand sa trec la numele de fata. Detin un II (Interprindere Individuala) si nu am ajuns pana acum la ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare mentiuni YogiA YogiA Buna ziua ! Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl alin-m alin-m vreau sa suspend activitatea firmei la registrul comertului si imi trebuie certificate constatatoare emise in baza declaratiilor tip pentru autorizarea ... (vezi toată discuția)