avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii teren

buna ziua,

doresc sa cumpar un teren si as vrea sa stiu cum pot afla daca trec sau nu niste conducte pe sub el?

- daca certificatul de urbanism spune ca e totul ok, credeti ca mai pot intampina alte suprize mai tarziu? mentionez ca terenul nu are utilitati
Cel mai recent răspuns: ContSters363067 , utilizator 21:28, 16 Iulie 2015
Buna ziua,

nu exista garantii in aceasta situatie. Am vazut cazuri in care desi s-au scos toate informatiile, avizele etc, in final pe sub teren treceau conducte de apa iar singura solutie a fost reamplasarea acestora pe cheltuiala proprietarului terenului.
Ar fi bine ca in contractul de vzc al terenului sa aratati ca scopul cumpararii este construirea si ca daca acest scop este impiedicat de o situatie cum este cea descrisa de dvs atunci contractul sa fie desfiintat de plin drept.
inteleg.

ma intreb oare, cand dau acele avize, ei nu se uita pe o harta a conductelor?
o sa incerc sa fac niste dermersuri la apa nova, pentru ca aici e buba, cele de gaze nu prea ar avea cum sa treaca, fiind un teren intr-o zona cu case din 1920
mai am o intrebare, aveti idee cand si-au dat oamenii aceia seama ca trec conductele? dupa eliberarea autorizatiei de construire, sau inainte?
mi se pare incredibil oricum
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
ContSters363067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Constructie casa dddenver_25 dddenver_25 Buna ziua. Am achizitionat un teren in ilfov, comuna vidra, situat cam la 400 metri de utilitati. Se poate demara procesul de autorizatie de constructie a ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)