Buna ziua,! sunt nou aici,sunt persoana fizica.Si am si eu o mica problema care pot sa zic ca ma sperie cat de cat. Acuma 2 zile am facut un schimb de telefoane. Am stat cu omul la ppovesti mai bine de jumatate de ceas,i-am explicat despre telefon,el la fel .A ramas de comun acord sa facem schimbul,in decursul zile-i am mai discutat cu anonimat-ul la telefon,i-ar de fiecare data la sfarsit de conversatie am intrebat,e ok ? merge bine? ati avut vre-un deranj cu telefonul pana acuma ? El nu!sunt multumit e ok. Ce sa va zic ca in aceasta dimineata ma suna si ma streseaza sa ma duc sa ii dau telefonul inapoi,ca nu ii merge nu stiu ce buton.. (Ehh eu chiar i-am explicat omului de acel buton ca merge un pic mai greut, la apasat a vazut ca merge a zis ca nu are nimic e ok . asta fiind in ziua in care m-am intalnit cu el) Iar acuma omului nu ii convine de acel buton .Eu telefonul nu il mai am,L-am vandut .. Iar sa intru in posesia lui sunt sanse 0. Si omul ma ameninta acuma ca are actele telefonului si ca merge la politie.Eu am avut 1martor cand am fost si am facut acel schimb.Si sincer nu stiu ce se va intampla sau nu . O sa am probleme daca acel domn va merge la Politie si va declara telefonul furat? Eu cred ca asta se numeste santaj . Dar a 2 a problema e ca eu nu detin nici un act pe acel telefon pe care i l-am dat la schimb. #-o
Chiar nu stiu cum sa procedez,va rog punteti-ma si pe mine la curent .Cu ce s-ar putea intampla .. O zi buna va doresc.
Buna seara, in primul rand multumesc pentru raspun, iar in al 2 lea rand. Domnul se pare ca nu vrea pe cale amiabila. Am incercat sa re-intru in posesia acelui telefon,dar nu sa mai putut.Iar el acuma vrea sa ii restitui o suma de bani de care eu sincer nu dispun . Ma ameninta prin mesaje ca are actele telefonului,si ca merge dimineata la politie sa depuna plangere. Dar intrebarea e ce plangere poate sa depuna domnul,daca amandoi am ajuns la un comun acord sa facem schimbul.Multumesc inca odata,Si o noapte placuta incontinuare.
Inselat din nou!
MY
IN URMA CU CATEVA LUNI,MAI PRECIS PE DATA DE 10 APRILIE AM CUMPARAT UN SRL DE LA UN VECIN AL SOACREI MELE,AM MERS PE INCREDERE,AM FACUT O HARTIE DE MANA PT ... (vezi toată discuția)