avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INSELAT DIN NOU!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INSELAT DIN NOU!

IN URMA CU CATEVA LUNI,MAI PRECIS PE DATA DE 10 APRILIE AM CUMPARAT UN SRL DE LA UN VECIN AL SOACREI MELE,AM MERS PE INCREDERE,AM FACUT O HARTIE DE MANA PT SUMA RESPECTIVA IN CARE AM PLATIT UN AVANS DE 40%SI RESTUL TREBUIA SA PLATESC PANA LA SF.LUNII MAI...INTRETIM AM GASIT DATORII LA STAT SI FURNIZORI DE 12500 LEI SI 2 DIN UTILAJELE PRINCIPALE IN VALOARE DE 9780 LEI + TVA S-AU STRICAT LA 72 DE ORE DUPA CE AM INTRAT IN POSESIA AFACERII,DOMNUL DE LA CARE AM CUMPARAT M-A ASIGURAT DE MAI MULTE ORI INAINTEA CUMPARARII ATAT TEEFONIC CAT SI VERBAL CU MARTORI CA AFACEREA ESTE OK,CA UTILAJELE SUNT OK SI MERG SUPER,IN LUNA APRILIE SI MAI AM FOST NEVOIT SA FAC REPARATII CAPITALE DE CIRCA 8000 DE LEI SI SA PLATESC ANGAJATII SI ALTE CHELTUIELI DIN BUZUNARUL MEU,IAR PANA LA SF LUNII MAI I-AM MAI DAT DOMNULUI INCA 25% DIN SUMA,RESTUL NE MAI AVAND CUM DEOARECE AM BAGAT BANII IN AFACERE SA O POT ADUCE PE LINIA DE PLUTIRE,IN TOT ACEST TIMP AM PRIMIT AMENINTARI TELEFONICE CA DACA NU ACHIT VINE SI IMI BAGA BULDOZERUL IN BETOANE SI ALTELE,AS DORII SA-L DENUNT,SA-L DAU IN JUDECATA PT INSELACIUNE,AMENINTARE,SANTAJ,ABUZ DE INCREDERE SI EVAZIUNE FISCALA SA-L SATUR(AM FACUT UN ACT DE MANA PT BANII PLATITI PE AFACERE,IAR CESIUNEA S-A FACUT FARA ASPECIFICA CEVA DE BANI)...POT SA FAC LA UN FEL SA-MI RECUPEREZ BANII SAU SA NU II MAI PLATESC DECAT DIFERENTA CARE MAI RAMANE DUPA SCADEREA DATORIILOR SI A UTILAJELOR CARE S-AU STRICAT?????????????????CUM POT PROCEDA
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:27, 27 Iulie 2010
pai daca s-a facut cesiunea de parti sociale si dansul a semnat deja actele inseamna ca nu mai are nici un drept sa va mai ameninte.
daca va ameninta denuntati-l la politie iar daca vine si intra cu buldozerul tot infractiune se numeste.
daca deja s-au semnat actele si sunteti in regula consider ca nu va mai poate face nimic chiar puteti sa sustineti ca nu mai aveti de achitat nimic daca in contractul de cesiune nu s-a facut referire la vreo suma de plata.
succes
DAR DACA IL DENUNT SI MERGE LA POLITIE CU HARTIA DE MANA FACUTA CU MINE?FIRMA AM LUAT-O PE NUMELE FICEI CONCUBINEI MELE,IAR ACTUL DE MANA E FACUT PE NUMELE MEU...IAR DACA FAC CEREREA LA POLITIE CA AM FOST AMENINTAT CE MOTIV INVOC?REALITATEA?PLUS CA DOMNUL MI-A ARATAT CE CHITIBUSURI AVEA LA LUMINA SI APA PT CA SUNT CEVA CONSUMATORI SI LUNA TRECUTA MI-A TRIMIS RENELUL PE CAP SA-MI SCHIMBE CONTOARUL,EVIDENT CA RAM OK,NU-MI PLAC LUCRURILE ASTEA,IN SCHIMB DUMNEALUI A FURAT TIMP DE 2 ANI VREO 30000-40000 DURENT SI APA...
daca merge la politie ce o sa faca ?
ce valoare are acea hartie ?
depinde ce ati scris in ea.
atentie nu mai scrieti cu majuscule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste paula38 paula38 buna ziua ,problema mea este urmatoarea vecinul meu si-a dezvoltata o afacere cu solarii,la aproximativ jum metro de gard si-a construit un solar de 3 metrii ... (vezi toată discuția)
Nu mai exista nici masina, nici banii! Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Masina a fost a mamei mele iar eu i-am instrainat-o unei rude a unor vecini in vederea cumpararii ulterior, numai ca de aproape 3 ani nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Accident auto, hartie de mana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!Acum aproximativ doua saptamani am facut un accident auto soldat cu avarierea masinii celui cu care m-am intersectat.Accidentul s-a produs din cauza ... (vezi toată discuția)