Buna ziua !
mama mea, in varsta de 83 de ani, de buna credinta, a imprumutat acum 5 ani pe nora unei prietene de familie cu 1.000 lei; banii au fost returnati dupa cateva luni; ulterior persoana respectiva (nora) - care in opinia mea este o escroaca, a mai imprumutat de la mama mea suma de 1.500 lei, obligandu-se sa-i returneze in decurs de 1 luna; dupa cateva luni a venit foarte motivata si convingatoare ca este bolnava de cancer, rugand-o pe mama sa-i mai imprumute 4.000 lei; mama mea a refuzat de aceasta data, spunand ca vrea intai datoria curenta platita; mentionez ca persoana respectiva a procedat identic si cu soacra ei (prietena mamei mele, practic cheltuindu-i toti banii rezultati in urma vanzarii unei case a a parintilor soacrei; mama mea a suferit o operatie de cristalin in acea perioada si nu a putut alege cel mai bun cristalin tocmai din lipsa banilor imprumutati cu buna credinta; acum si-a pierdut speranta ca va vedea acei bani inapoi, dar vrea sa faca plangere penala impotriva respectivei persoane; AVAND DOMICILIUL IN BUCURESTI, SECTOR 2, CUI TREBUIE ADRESATA PLANGEREA ? Multumesc !
PUTETI FORMULA O PLANGERE PENALA DOAR PT A INCERCA SA SICANATI PERSOANA RESPECTIVA,FARA A AVEA INSA VREO SANSA DE SOLUTIONARE A PLANGERII DVS IN MOD FAVORABIL.Oricum succes!
Da, multumesc, uite ca in sfarsit cineva a inteles despre ce e vorba; n-am mai sperat nici o clipa intr-o rezolvare favorabila, la bani am pus cruce, e adevarat ca pana la urma Dumnezeu le rasplateste pe toate dupa merite, dar chiar asta e ideea, am stat mult sa ne gandim daca merita sa o facem sau nu; am ajuns la concluzia ca persoana respectiva care are venituri bunicele dar e de rea credinta merita sicanata nintel, nu-i asa ? Eu nu cred ca e placut sa te trezesti cu organele la usa, chiar daca negi totul si iesi basma curata, ceva deranj pentru banii insusiti merita...
Este foarte posibil ca persoana sa nu fie audiata si sa pierdeti timpul in mod inutil.
Depinde ce scrieti in plangere.
Daca scrieti ca ati dat imprumut si nu s-a restituit, persoana nu va fi chemata la audiere.
Intrebare
Poesia74
buna seara,
Va rog sa imi spuneti, e posibil ca un ofiter de politie de la investigarea fraudelor, chipurile cine poate sti, sa sune de pe un numar de ... (vezi toată discuția)