avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime la firma de negasit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime la firma de negasit

Am pierdut cartea de munca. Am reusit sa obtin pentru refacerea ei adeverinte de la toate locurile de munca mai putin una. Este vorba de un SRL pe care nu stiu de unde sa-l mai iau, sa-l mai caut. Am lucrat acolo intre 1997-2000. Am aflat doar ca patronul a murit de cativa ani dar de societate nu mai stie nimeni nimic. Acesti 3 ani de vechime imi sunt foarte necesari pentru dosarul de pensie. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Ce institutie mi-ar putea elibera o adeverinta din care sa rezulte ca eu am cotizat acesti ani, deci am muncit? Sau ce pot face? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:42, 16 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
ITM-ul va poate ajuta in eliberarea unei astfel de adeverinte pentru acea perioada.

Depuneti o solicitarea la ITM la care atasati copia Monitorului Oficial in care ati declarat pierdut carnetul de munca si o copie a C.I. Mentionati in solicitarea denumirea fostulu angajator , eventual si CUI-ul acestuia, perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca dar am o copie a ei tydor tydor Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum imi intregesc vechimea in munca ? stef56 stef56 Dintr-o eroare ( probabil) , pe vremea cand cartile de munca erau la DIRECTIA MUNCII , imi lipseste o perioada de 1 an si 3 luni din vechime. Mai precis , o ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de munca Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Vreau sa dau injudecata o avocata care m ia pierdut acte originale pt refacerea dosarului de divorț din care și cartea ... (vezi toată discuția)