avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata online

Buna Ziua
Am magazin online.
Nu este popular metoda de a plati online produsele cumparate ,ci prin ramburs.
Cum sa incurajez clientii ?
Cum ocolesc clientii riscurile la plata online.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 21:56, 8 Iulie 2009
Aveti 2 variante:
1)plata se face cash la primirea produsului ;
2) online , insa trimiteti produsul sau produsele comandate dupa ce se face dovada platii.

La ce va referiti cu intrebarea "cum sa incurajez clientii"?...parerea mea este ca daca un client doreste produsul respectiv , atunci trebuie sa respecte si conditiile minime pe care le impuneti.

Mult succes ,

Din cate inteleg eu din mesajul initial, magazinul online are posibilitatea de plata online insa clientii prefera varianta cu plata ramburs.

Nu e usor sa schimbi niste mentalitati de genul "daca iti pui nr de card pe net te trezesti cu contul gol", mai ales cand ni se spune mereu la televizor ca suntem o tara de hackeri. :)

Ce tine de tine e sa faci metoda de plata si site-ul cat de securizate se poate. Asta inseamna HTTPS in toate comunicatiile intre client si site care tin de user, parola, PIN, etc. De asemenea, toate informatiile despre clienti stocate pe server sa nu fie accesibile nici celui mai priceput hacker. Si daca ai facut toate astea, atunci poti sa incerci niste discounturi la plata online. Daca ai clienti care revin si se obisnuiesc cu metoda asta de plata, atunci iesi in castig.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori poti schimba un produs in garantie pentru acelasi defect si daca mai este valabila perioada de 30 de zile in care poti cere banii inapoi sau schimbarea produsului? incepatorul12 incepatorul12 Buna ziua, Ca niciodata! Asa as vrea sa incep... Sunt un student si am facut si eu economii anul asta ca sa-mi iau de sarbatori un telefon si un televizor ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)