avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit - verificare solicitant la ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit - verificare solicitant la ANAF

Buna ziua,
Am solicitat un credit, iar cand am intrebat ce documente sunt necesare, mi s-a răspuns ca am nevoie doar de actul de identitate, pentru ca vor verifica la ANAF ce venit inregistrez.
Este posibil asa ceva? Stiam ca verificările se fac la Biroul de Credit si angajator si nu la ANAF.
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 19:32, 16 Iulie 2015
La Biroul de Credit se poate verifica existenţa unor eventuale datorii, iar la angajator doar veniturile obţinute de acolo, nu şi cele provenite din alte surse. ANAF-ul este instituţia care are în evidenţă toate sursele de venit obţinute legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogare baza de date anaf de catre banca Alexandru2019 Alexandru2019 Buna ziua, In Spatiul Privat Virtual ( anaf.ro ) am depistat ca o banca din Romania mi-a interogat baza de date ANAF. Eu nu am cerut acest lucru la acea ... (vezi toată discuția)
Verificarea datelor cu caracter personal highlife highlife Buna ziua, Conform legislatiei in vigoare, bancile au dreptul de a verifica datele cu caracter personal pe care noi le oferim la incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca? CYBORG CYBORG Buna ziua! Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca pentru a-si rezolva niste probleme(au destule), dar fara ... (vezi toată discuția)