avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sfat achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sfat achizitie teren

buna seara.am si eu nevoie de un sfat pentru achizitia unui teren cu o casa batraneasca.situatia este urmatoarea:
vanzatoarea actuala a casei si terenului are urmatoarele acte: contract de vanzare cumparare intre X si Y ,contractul fiind de mana,pe o foaie de caiet dictando.mai are tot pe o foaie de caiet dictando o declaratie sub inscris privat prin care 4 persoane ,succesori ai lui X declara ca nu au nici o pretentie la proprietatea respectiva, insa pe foaie este notat doar numele celor 4 si semnat de fiecare fara alte date(cnp sau serie si numar ci).din cele 4 persoane doar 2 mai sunt in viata.daca eu cumpar terenul si casa pot face intabularea sau risc sa iau teapa.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:13, 17 Iulie 2015
Dvs. nu puteti a cumparati decat dupa ce proprietarul actual isi definitiveaza actele (adica cadastru si intabulare). Asa ca, nu riscati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cadastru ContSters255159 ContSters255159 Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca : Pretul terenului a ... (vezi toată discuția)
Eroare contract vanzare cumparare mshboss mshboss Buna seara!Vreau sa cumpar un apartament si am verificat contractul de vanzare cumparare al proprietarului inainte de a merge la notar. Am observat o eroare ... (vezi toată discuția)