Am avut un proces cu asociația în care am fost executat , cu proprie pe salariu pe toată suma restantă la data de azi , în iunie am avut alt proces în care să dispus să plătesc o altă parte din bani dar eu deja am proprie pe suma afișată la al 2 proces eu nu am știut ca asociația mă mai dat o dată în judecată , deci în decembrie am avut un proces de care nu am știut suma la dată respectivă era de 9200 eu am început să plătesc și am dat 5000 la momentul de fata asociația m.a dat iar în judecată eu am cerut să plătesc eșalonat iar ieri sa pronunțat ca să plătesc suma întreaga plus cheltuielile de judecată dar ideia e ca eu având procesul pe 24 iunie ne știind de procesul din lună decembrie ,iar pe 26 iunie mi.a venit înștiințarea de la judecătorii siliți cu proprie pe suma care o de plată la momentul decembrie în valoare de 9200iar eu acum am mai puțin și nu mai văd de ce procesul acesta a mai avut loc și vreau să fac apel
ionut009 a scris:
eu nu am știut ca asociația mă mai dat o dată în judecată ,
Nu ati primit citatii pentru a va prezenta la instanta de judecata ?
Contactati executorul judecatoresc si pentru actualizarea sumelor in sarcina dvs faceti dovada platii sumelor platite
Este greu de exprimat opinii referitor la nu mai văd de ce procesul acesta a mai avut loc
Dvs in calitate de parat aveti dreptul sa studiati dosarul de la instanta si sa hotarati eventualele demersuri pentru solutionare
Nu am primit nici o citație nu am semnat pentru nimic iar la judecătorii am fost a făcut copii supă chitanțe și a făcut o adresă la asociație și președinta asociație li e.a zis să retină toată suma , adică să nu ia în considerare chitanțele , am și adresa și am și email cu răspunsul judecătorilor.
~ final discuție ~