avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Iesire din diviziune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Iesire din diviziune

Buna,am o sentinta de iesire din diviziune definitiva din 2007,expertiza in acest proces s/a facut in lipsa proprietarilor si fara a avea o documente necesare exp,astfel ni s/a adus un prejudiciu de peste 30000euro,atat in ceea ce priveste casa,terenul care este de 649mpatrati iar in sentinta e 500mp,anexelor gospodaresti,cat si litigii intre proprietari,pot dovedi cu acte.As avea vreo sansa sa redeschid acest processi sa cer refacerea expertizei?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 21:52, 17 Iulie 2015
nu din cate cunosc eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Decizia de a reface o expertiza dogarudobra dogarudobra in 2006 s a facut o expertiza topo, in 2010 instanta de control constata ca planul parcelar atasat la expertiza aceasta nu corespunde cu planul parcelar depus ... (vezi toată discuția)
Nulitate expertiza contabila pentru lipsa convocare parti?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, speta este urmatoarea : se face o expertiza contabila, la sediul expertului; expertul nu a notificat niciuna dintre parti, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)