avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu masina in afara tarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu masina in afara tarii

am cumparat recent o masina , am contractul de vanzare cumparare, asigurare si casco pe numele vechiului proprietar, verificare valabila, masina este inmatriculata pe numele fostului proprietar in romania. Pot sa circul pentru 2 saptamani in europa( serbia, croatia, italia, franta)..multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:51, 18 Iulie 2015
Cu Serbia este problema, in UE nu va intreaba nimeni de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)