avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cercetare penala- stadiu dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cercetare penala- stadiu dosar

Buna dimineata
Am depus o plangere penala la parchet. Parchetul a trimis plangerea la politie.undeva prin oct.- nov. am fost chemat si am dat o declaratie. Tot atunci, motivand ca este in criza de timp m-a pus si sa semnez un formular necompletat spunand ca asa este procedura. Avand incredere in organele de politie, l-am semnat. De atunci tot incerc sa aflu care este stadiul dosarului meu si nu reusesc sa aflu. Mai intai imi spunea (la telefon ) ca nu are timp, ca este plecat la o convocare ,etc, apoi ca vine la mine acasa sa mi-l arate (dosarul) ca ulterior sa nu-mi mai raspunda la telefon.
Ce trebuie sa fac in acest caz? Cum pot proceda?
Va multumesc,
Intrebati la parchet, ei au evidenta dosarelor.
Sa formulati o cerere de comunicare stadiu dosar, cerere pe care sa o depuneti personal cu nr. de inregistrare sau prin posta cu confirmare de primire.
Pentru formularea cererii aveti nevoie de nr. de dosar.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Buna dimineata,
Multumesc pt raspuns
Cu stima,
Mergeti la politie personal sa va interesati daca chiar vreti sa aflati ceva, puteti depune si cerere de comunicare stadiul cercetari, dar mai mult de un raspuns de genul „dosarul se afla in lucru„ nu cred ca o sa primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala din 2011 fara raspuns d-r d-r Buna dimineata ! In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii dosar penal la parchet florin TGV florin TGV Unde este prevazut dreptul unei parti in procesul penal sa afle situatia juridica a unui dosar penal (la parchet sau politie) imi este necesar pentru ... (vezi toată discuția)
Cerere de obligatia de a face impotriva parchetului laura38038 laura38038 Buna ziua. In data de 11.06.2020 am trimis o plangere catre parchet online. De atunci si pana azi nu am primit de la parchet nimic, nici macar numarul de ... (vezi toată discuția)