avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am un dosar penal de furt de anul trecut din 16 02 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am un dosar penal de furt de anul trecut din 16 02 2024 cum pot ...

am un dosar penal de furt de anul trecut din 16 02 2024 cum pot sa aflu in ce stadiu e dosarul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:21, 17 Ianuarie 2025
În cazul acesta puteți formula o cerere privind stadiul dosarului penal. Vă adresați unității de Parchet unde este instrumentat respectivul dosar.
Formulați o cerere de comunicare stadiu dosar, ( la parchet pe care o depuneți personal si pentru care o sa primiti un nr de înregistrare.
Pentru formularea cererii aveți nevoie de nr dosar
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Nu știu cât va ajuta sa aflați.
Daca va trimite în judecată veți fi citat.
Judecată este alt stadiu procesual.

Mai util ar fi sa aveți avocat ca sa meargă sa studieze dosarul penal.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala- stadiu dosar senny2007 senny2007 Buna dimineata Am depus o plangere penala la parchet. Parchetul a trimis plangerea la politie.undeva prin oct.- nov. am fost chemat si am dat o ... (vezi toată discuția)
martor dosar penal cerere stadiu dosar Intimatus Intimatus Dacă ai calitatea de MARTOR intr-un dosar penal aflat încă la parchet, ai voie să soliciti și dreptul sa ți să răspundă la o cerere privind stadiu ... (vezi toată discuția)
Cerere judecare in lipsa TeodoraLivia TeodoraLivia Buna ziua, am primit o citatie de chemare in instanta pentru un dosar penal de inselaciune ca parte intimat, dar nu ma pot prezenta. Cum pot proceda? Am ... (vezi toată discuția)