avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil pentru credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil pentru credit de nevoi personale

am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de executare)
poate executa un apartament ipotecat la alta banca prin credit ipotecar,pe 25 000 euro,in rate pe 23 ani(valoarea de piata, fiind estimat la 26 000 euro) tinandu-se cont ca apartamentul este coproprietate cu sotia
va rog din suflet sa-mi trimite-ti un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:39, 22 Iulie 2015
Romulus43 a scris:

Daca ipoteca a fost inainte de a face creditul de nevoi personale,nu va poate executa locuinta.


Este o mare tâmpenie ceea ce susțineți! Dacă nu aveți habar de prevederile legale, ați face bine să vă abțineți și să nu încurcați oamenii ce au nevoie de ajutor. este o chestiune de bun simț!


Așa cum s-a precizat deja, bunul poate fi executat silit de orice creditor al proprietarului, sau al proprietarului în devălmășie,dar în acest caz doar după partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Infractiune? andronescucel andronescucel tatal si fiul,au scos un credit de la cec,cu o copie de pe contractul apartament. credit de nevoi personale. parintii divortati,mama nu avea cunostiinta de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)