avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura?

Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat?
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
CFlorin1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adr1an06 , utilizator 19:01, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bun raspunsul, chiar daca a venit dupa 3 ani! :))))
Am cumparat si eu azi o masina ,am făcut contract de vanzare-cumparare ,am luat o in evidenta la primărie tot, am făcut dosarul pt la poliție sa o trec pe numele meu dar s a ajuns cu programări la pana pe 24 iunie si eu atunci trebuie sa fiu la munca in strainatate cu masina. Masina are itp si asigurare valabilă până ma întorc inapoi in tara . Pot sa plec linistit la drum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)