avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... distrugere spatiu verde
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

distrugere spatiu verde

Buna ziua

Dupa cum stiti, in multe localitati din tara se modifica, se inlocuieste sau se construieste un nou sistemul de canalizare. As dori sa stiu daca firma de constructii care executa lucrarea are dreptul sa taie copacii - desi puteau sa-i ocoleasca din fata casei mele, sa lase utilajele de lucru pe zona verde distrugand iarba si afectand vegetatia pe care o intretin si o curat in mod sistematic.
Nu exista o disciplina in constructii care sa le impuna niste reguli?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:51, 20 Iulie 2015
Pentru taierea unui copac este nevoie de aprobari speciale.
Poate ca firma aceea le-a avut.
Trebuie sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)