avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare minor solist vocal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare minor solist vocal

Buna ziua,

Un copil minor vrea sa se angajeze ca solist vocal, dar conform COR are nevoie de studii superioare. Ce solutii recomandati?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
Nick66, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nick66 , utilizator 11:06, 20 Iulie 2015
Nu prea exista solutii pentru asa ceva.

Singura posibilitate ar fi sa ignorati ce prevede COR-ul cu privre la studii . Contractul individual de muncă se încheie după verificarea prealabilă a aptitudinilor profesionale şi personale ale persoanei care solicită angajarea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptioner delia2007 delia2007 Buna ziua. Pentru un receptioner hotel este obligatoriu sa avem calificare de receptie? I.T.M. ne poate da amenda, daca rewceptionerul nu are calificare? Are ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor - experienta vs. studii Laura_Lupu Laura_Lupu Buna ziua, Lucrez in domeniul resurselor umane si am o dificultate in legatura cu incadrarea COR. Am un caz concret: Vrem sa angajam o persoana care in urma ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa functia de maistru cu studii superioare viasu gabriel claudiu viasu gabriel claudiu Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc (vezi toată discuția)