avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Desfiintare tarc de caini
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Desfiintare tarc de caini

buna ziua, am si eu mai multe intrebari legate de un tarc de caini amplasat la o distanta de 25 m de bloc. una dintre intrebari este daca e legal sa fie la asa o distanta mica de bloc (mai trebuie sa adaug ca blocul e situat intr-un ansamblu de blocuri in forma de C, si din aceasta cauza latratul cainilor se aude destul de tare). o alta intrebare este daca mai exista ore de liniste in timpul zile? intrebarile mele sunt deoarece in acest tarc de care am scris, de cele mai multe ori este ocupat de cel putin 3-25 caini, care fac o galagie de nedescris. m-am adresat autoritilor locale, care mi-au comunicat ca nu se poate desfiinta pentru ca nu au unde sa il mute. ce as putea eu sa fac eu ca persoana fizica, in afara faptului ca scriu saptamanal primariei de acest tarc. inclusiv primarul orasului mi-a dat treptate, doar ca nu vad ca se face nimic.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:09, 21 Iulie 2015
Este adevărat că , probabil câinii latră, dar la fel de adevărat este și faptul că vevcinii poate fac o gălăgie mai mare decât lătratul câinilor, marile spectacole care se dau , mai nou , săptămânal , în piața Constituției, sunt mult mai deranjane pentru locatari, și nu în ultimul rând, să nu uităm că, Ordinul 119/2014 care a înlocuit Ordin 536/1997 și prin care sunt stabilite distanțele minime de protecție sanitară , prevăd că pentru cabaline(între 50-100), pentru porcine(între 7-20), pentru taurine(între 6-50) prevăd o distanță minimă de 50m , așa că lăsați 3-4 câini să stea și ei și oamenii protejați. Fiți mai tolerantă cu cei cu 4 picioare căci cei cu 2 sunt mult mai răi- !!!!!!!!!!!!!!!!!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice mayte_22 mayte_22 Buna ziua, Revin frecvent pe acest site pentru a ma documenta si a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a afla sau oferi raspunsuri la numeroase aspecte ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)