avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

Buna ziua, am revenit cu o intrebare soacra mea ar vrea sa isi faca pensie de urmas dupa socrul meu decedat dar nu mai are actele de munca a dumnealui,iar la camera de munca cand s-a prezentat reprezentanti i-au zis ca nu poate beneficia din cauza ca cartea de munca a fost inchisa cu litere 'i'.Eadevarat ca nu poate beneficia de pensie?
specific ca e vorba de cartea de munca a socrului.Multumesc
Cel mai recent răspuns: floryana2015 , utilizator 11:32, 21 Iulie 2015
1. Poate beneficia de pensie de urma indiferent cum "i s-a inchis carnetul de munca".

2. Asadar raspunsul ce i s-a dat este incorect.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de drept pt anii de munca sau pensie de urmas? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua, soacra mea este nascuta pe data de 1 august 1953 si locuieste la tara. Aprope toata viata ei a lucrat la gradina si nu are pe cartea de munca decat ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas fara rezolvare ionelapetria ionelapetria socrul meu a decedat in 2006 tot in acelasi an i-a venit respingerea la pensie anticipata ,problema de aici incepe, lor in decizia aceea de respingere s-a ... (vezi toată discuția)
Data punerii in plata a pensiei de urmas lilianamihalache lilianamihalache soacra mea , in urma decesului sotului, a renuntat in luna imediat urmatoare decesului la pensia ei depunand actele necesare pt a primi pensia de urmas..dupa ... (vezi toată discuția)