avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cvc cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cvc cu clauza de intretinere

intr-un contract de vazare cumparare cu clauza de intretinere sunt doi vanzatori sot si sotie aflati in divort,unul doreste rezolutiunea cvc pe motiv de neindeplinire a obligatiilor din contract altul nu care sunt sansele sa obtina rezolutiunea lui
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 21:24, 8 Iulie 2009
Acela dintre vanzatori, respectiv creditori ai obligatiei de intretinere , care face dovada faptului ca aceasta obligatie nu a fost indeplinita, intrucat exista o pluralitate de creditori, iar obligatia este presupusa a fi indivizibila si prin urmare ea trebuie sa se execute fata de toti creditorii intretinerii , poate cere rezolutiunea contractului . Aceasta datorita faptului ca obligatia nu a a fost indeplinita integral fata de toti creditorii, iar unuia dintre ei nu i se mai acorda intretinere. Deci in urma dovedirii lipsei prestatiei din partea cumparatotorului - debitor al obligatiei de intretinere , va opera si rezolutiunea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere inginelu inginelu Buna ziua Bunicii sotiei mele, au vandut casa prin mandatar nora lor, cu contract de intretinere, De cateva saptamini sau mutat, pt ca au avut un scandal, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract intretinere si vanzare parti imobil iuliamariapopa3 iuliamariapopa3 Mama mea e casatorita cu un domn care are din casatoria anterioara un baiat care mai este in viata. S-a facut succesiunea si acesta are 33% din imobilul ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu clauza de intretinere si drept de abitatie viagera eumomo eumomo Buna ziua Cu aproximativ 2 ani in urma am incheiat un Contract V/C cu clauza de intretinere si drept de abitatie viagera ,cu parintii mei dupa care tatal ... (vezi toată discuția)