avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor! Vreau sa depun plangere la CEJ
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor! Vreau sa depun plangere la CEJ

Buna ziua,

De mai bine de jumatate de an ma lovesc lunar de aceeasi problema si anume:
in decembrie anul trecut am facut demersurile pentru executarea silita a tatalui meu in vederea obtinerii pensiei alimentare. Nici macar o data nu am primit banii in luna-n curs, executorul intarziind de fiecare data pe motiv ca au prea multe dosare.( Ei cumva primesc dobanda daca ii tin mai multe zile in contul lor?)
Inca de la inceput nu mi-au acordat informatiile necesare si consecintele unei executari. In decembrie am platit 250 lei pentru inceperea executarii si acum in iunie acestia au calculat din nou datoriile si pensia. Mi-au trimis acasa instiintare plus ca aparea suma de 500 lei (onorariu neavansat), suma de care nu am fost anuntata. A trecut ca deobicei luna iunie, si nu am primit pensia, a venit iulie si cand i-am sunat sa vad ce se intampla mi-au spus ca mi-au oprit mie pensia. Fara sa ma anunte sau ceva. Niste ipocriti si comozi. De parca 500 lei ar fi o supa mica si eu pot face rost oricand de ea. M-am hotarat sa renunt la executare, doar ca banii care trebuia sa ii primesc in luna iulie au fost deja virati in contul executorului si cica eu nu pot sa ii mai primesc, deci prin urmare, ii vor trimite inapoi de unde i-au primit.
Mi se pare absurd sa fiu bataia de joc a unor oameni care nu stiu ce inseamna sa stai la propriu in pensia respectiva.
Chiar daca mi-au inchis dosarul, imi doresc sa merg la Camera si sa depun o plangere.
Mentionez ca am mai fost o data si doamna de acolo mi-a spus ca este o problema mult prea mica pentru a depune plangere. Alta absurditate. Si ca sa imi fie cat de cat de ajutor a sunat la executor si i-a intrebat ce se intampla. Nu prea multe informatii nici pentru ea.
Insa imediat dupa ce am plecat de la Camera, m-au sunat de la executor si mi-au spus ca nu era necesar sa merg acolo, iar a doua zi, ca prin minune, banii au fost in contul meu.
Vreau sa depun plangere pentru ca nu m-au informat inca de la inceput cu toate formalitatile si procedurile necesare, nici la cat ma va ajute executarea aceasta. Ca studenta, nu sunt luata in seama si sincer sa va spun, sunt disperata pentru ca am avut si am nevoie de banutii aceia. Si ca alt capat de cerere, as vrea sa depun plangere si pentru intarzierile lunare.
Sunt absolut sigura ca nici nu va fi luata in considerare plangerea mea, dar macar vreau sa le bat obrazul pentru nesimtirea lor.

Alte discuții în legătură

Cand fac contestatie la executare ? stef56 stef56 1. in iul 2007 am facut un credit cu buletinul in baza salariului 2. creditul a fost facut pe o perioada de 5 ani 3. din sept 2010 nu am mai platit 4. in ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc . bataie de joc Annamarria123 Annamarria123 Buna ziua! In urma unei hotarari judecatoresti privind pensia alimentara, am avut castig de cauza astfel ca pentru poprierea efectiva am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)