Buna ziua.
As dori si eu cateva sfaturi daca se poate.
Zilele trecute am cumparat un Audi A4. M-am inteles cu persoana la 5500 euro.
Mi s-a spus ca masina este sigura, in regula, nu are niciun defect si la prima vedere asa si parea. Dupa ce am cumparat-o, la cateva zile a inceput sa-mi faca probleme masina. Masina a fost dusa la un carpaci care i-a inlocuit pompa de ulei si rampa care faceau ungerea la motor cu nu stiu ce piesa care sa duca cativa km, vorba ei : "Sa mearga pana o vand". Proprietara acum nu-mi mai raspunde la telefon.
Poate fi considerata inselaciune? Pot face ceva sau sunt bun de plata?
Cat a costat reparatia? Nu aveti sanse in penal, ati vazut masina si ati cumparat-o asa cum era, aveati posibilitatea sa mergeti la un mecanic inainte de a o cumpara.Nu ati facut asa, ati acceptat -o asa cum era.
Ii trimiteti o adresa/notificare la adresa de domiciliu prin care ii dati un termen pana la care sa rezolvati aceasta problema ivita, dupa care, in functie de rezultatul discutiei purtata, actionati sau nu in instanta pentru rezilierea contractului si, evident restituirea sumei. Sigur ca puteti depune si o plangere penala insa cu foarte mici sanse de reusita. Puteti face o expertiza tehnica, expertiza pe care o pueti folosi si in procesul civil si in cel penal.
Teapa masina sh
anul2015
Buna! Am cumparat o masina care are motorul foarte uzat(consum excesiv de ulei) .Am mers pe mana unui mecanic si se pare ca mi-am luat teapa cu tot cu mecanic. ... (vezi toată discuția)