avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Teapa masina SH
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Teapa masina SH

Buna! Am cumparat o masina care are motorul foarte uzat(consum excesiv de ulei) .Am mers pe mana unui mecanic si se pare ca mi-am luat teapa cu tot cu mecanic. Masina a costat 2500 Euro. Reparatia ma costa in jur de 5500 de lei. Din punct de vedere legal/instanta mai pot face ceva in situatia asta sau ma impac cu situatia? Daca se poate face ceva care sunt procedurile ? Merita un astfel de demers? Va multumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prima faza, incercati sa notificati vanzatorul despre problema sesizata, poate obtineti amiabil o reducere de pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Scuter cuparat si stricat dupa 15 km lucian75 lucian75 buna ziua.am cumparat mai devreme un scuter de la o persoana fizica..am vazut ca mai trebuie sa bag ceva bani in el dar am fost de acord. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la cumparare auto emmyboy96 emmyboy96 Buna ziua. As dori si eu cateva sfaturi daca se poate. Zilele trecute am cumparat un Audi A4. M-am inteles cu persoana la 5500 euro. Mi s-a spus ca masina ... (vezi toată discuția)