avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu controlul judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu controlul judiciar

buna ziua! doresc sa stiu cum pot face sa mut controlul judiciar in orasul de domiciliu........cineva apropiat mie a primit o pedeapsa cu suspendare si 8 ani perioada de incercare sub control judiciar .a fost judecata intr-un judet la 500 km de domiciliu.instanta a dispus ca inculpatul sa se prezinte lunar la serviciul de probatiuni de unde a fost data sentinta . se poate face ceva in acest caz? cum care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: capalau , utilizator 23:14, 21 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru ajutor, dar am rugamintea daca ma puteti ajuta sa formulez cererea.... ce trebuie sa scriu in ea? o trimit la judecatorie sau la serviciul de probatiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu raspunde la telefon de la pronuntarea instantei. lazarescupaul lazarescupaul ROG SPRIJIN . CUM POT FACE APEL LA SOLUTIA PRONUNTATA ? Am permisul retiunt din data de 08 septembrie 2014 conform art. 336 , alcolemie 0,47 in aer (1,2 ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa obtin o sentinta mai buna daca fac apel? xenical333 xenical333 Buna ziua!Imi poate da cineva un sfat cu privire la aceasta sentinta , se poate obtine una mai favorabila daca fac apel ...sau sunt sanse sa obtin una chiar ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere anulat tytyrez77 tytyrez77 Azi Am avut dosar si permisul anulat ,dupa prima anfatisare a mai durat cam 30 de zile si a aparut pe portal aceasta hotarare,,,,,,PENTRU ACESTE ... (vezi toată discuția)