avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu controlul judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu controlul judiciar

buna ziua! doresc sa stiu cum pot face sa mut controlul judiciar in orasul de domiciliu........cineva apropiat mie a primit o pedeapsa cu suspendare si 8 ani perioada de incercare sub control judiciar .a fost judecata intr-un judet la 500 km de domiciliu.instanta a dispus ca inculpatul sa se prezinte lunar la serviciul de probatiuni de unde a fost data sentinta . se poate face ceva in acest caz? cum care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: capalau , utilizator 23:14, 21 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru ajutor, dar am rugamintea daca ma puteti ajuta sa formulez cererea.... ce trebuie sa scriu in ea? o trimit la judecatorie sau la serviciul de probatiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu raspunde la telefon de la pronuntarea instantei. lazarescupaul lazarescupaul ROG SPRIJIN . CUM POT FACE APEL LA SOLUTIA PRONUNTATA ? Am permisul retiunt din data de 08 septembrie 2014 conform art. 336 , alcolemie 0,47 in aer (1,2 ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera permisul daca la apel am primit o pedeapsa cu aminarea pedepsei. lazarescupaul lazarescupaul Ce urmeaza sa fac dupa pronuntarea apelului ,cum procedez pentru recuperarea permisului suspendat din anul 2014. Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)