avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobiliare

sunt nemultumit de colaborarea cu o firma de intermediere imobiliare,doresc sa reziliez contractul cu aceasta,mai am obligatii ulterioare fata de aceasta vis-a-vis de vozionarile facute impreuna ?
Cel mai recent răspuns: dorufr , utilizator 07:34, 27 Septembrie 2005
da. Rezilierea are efect numai pentru viitor. Actele savarsite anterior raman valabile. In cazul D-stra. sunteti tinut de obligatiile asumate ca urmare a vizionarilor anterioare. In speta daca veti cumpara unul dintre imobilele vizionate societatea poate pretindee comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de agentia imobiliara nagyemilia nagyemilia Buna seara! Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema: Am contactat o agentie imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil , am semnat un ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract mshboss mshboss Buna ziua. Anul trecut, in luna martie, am incheiat un contract de vizionare cu o firma imobiliara pe o perioada de 12 luni. In contract este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)