avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartament dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartament dupa divort

salut!sunt casatorit de 1 saptamana si am o problema.sotia detine jumatate dintr-un apartament la care plateste (platim)20 ani rate, cumparat inainte de casatorie. eu, in cazul unui divort am vreun drept asupra apartamentului?daca nu, atunci ce trebuie sa fac pentru a avea? multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:13, 9 Iulie 2009
Sunteti simpatic. De-abia v-ati casatorit si va ganditi la divort?
Cine a cumparat apartamentul? Sotia si dvs?
sotia
Si de ce spuneti ca plateste jumatate din apartament? Cine plateste cealalta jumatate?
mama sotiei.detin impreuna un apartament.
Daca ati contribuit la plata ratelor va exista un drept de creanta .Atat .In rest imobilul e propriu al sotiei , dispune de acesta dupa bunul plac.
salut!sunt casatorit de 1 saptamana si am o problema.


Sigur ca exista o anumita problema daca aveti in vedere divortul , dupa o perioada atat de scurta a casniciei , interesant e ca aveti in vedere si bunul imobil -proprietatea sotiei....Cand lucrurile nu sunt de la inceput bine definite , mai devreme sau mai tarziu , apar situatiile confuzionante , care , de vreo maniera sau alta , trebuie solutionate ....Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Casa dobandita inainte de casatorie prin prima casa!? maxia maxia In cazul in care prietenul meu (viitorul meu sot) si-a cumparat o locuinta cu programul Prima Casa, cu cateva luni inainte de casatorie.....cum se considera ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala si cotele acesteia calitateg calitateg Apartament cumparat cu prima sotie in noiembrie 1980 in val de 95.515 lei conf. contract constructie.Avans 29.615 lei si restul de 65.900 lei in rate cu credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vazut mai multe pareri pe net despre aceasta situatie: ... Oliver-Benji2022 Oliver-Benji2022 Buna ziua! Am vazut mai multe pareri pe net despre aceasta situatie: Bunurile dobandite inainte de casatorie devin comune dupa casatorie pana la urma? Daca da, ... (vezi toată discuția)