avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratori topo in format electronic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratori topo in format electronic

Buna ziua!

Situatia in care ma aflu si as dori sa aflu un raspuns este urmatoarea: am avut de parcurs un proces de vanzare cumparare a proprietatii bunicilor si pentru acest demers a fost ales un expert de catre judecatorie pentru a se ocupa de masuratorile topo.In momentul de fata procesul s-a incheiat si doresc sa fac si intabularea pentru care e nevoie de alte acte si de masuratorile efectuate de experta in format electronic.Problema este ca experta nu vrea sa-mi inmaneze aceste documente in format electronic,are dansa obligatia de a mi le furniza avand in vedere ca este un serviciu pentru care am platit?
Experta isi desfasoara activitatea ca PFA!

Alte discuții în legătură

Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre vecini oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Am si eu o intrebare. Am avut in spatele imobilului meu, ce se invecineaza cu al vecinului meu (aproximativ spate in spate) un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Intabulare maria dinca maria dinca Buna zuia, As dori sa stiu unde se face intabularea dreptului de proprietate si ce acte sunt necesare?Mentionez ca in urma unui proces de uzucapiune mama ... (vezi toată discuția)