avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dizolvarea unei cooperative mici mestesugaresti
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvarea unei cooperative mici mestesugaresti

am fost, pentru o scurta perioada, presedinta la o cooperativa mica mestesugareasca. In 2005 printr-o sentinta publica se constata dizolvarea de drept. In 2006 este platit un lichidator, iar acum am primit ca tribunalul a numit un alt lichidator (2009) CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ
Cel mai recent răspuns: tusieu , utilizator 20:14, 16 Iulie 2009

Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2009
tusieu, utilizator
:hammer:
Doamna, nu trebuie sa faceti nimic nou. Colaborati cu noul lichidator la fel cum ati facut-o cu primul.

Asa a apreciat instanta ca trebuie sa procedeze, au trecut deja 3 ani si procedura nu s-a incheiat.

Maine va vor raspunde colegii mei specializati in acest domeniu. O noapte buna va doresc!

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
In 2006 este platit un lichidator

Cine l-a platit ??
Faptul ca instanta a numit un lichidator denota faptul ca un creditor a cerut acest lucru.
presedintele cooperativei, in numele cooperativei. In anul 2006 cand a fost platit lichidatorul au fost achitate si darile restante catre stat
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2009
tusieu, utilizator

Alte discuții în legătură

Stat in stat? ContSters130131 ContSters130131 Cine verifica Cooperatia Mestesugaresca din Romania pe linie de resurse umane, contracte de munca si incadrari? O sa raspundeti - ITM-ul din municipiul unde ... (vezi toată discuția)
Cooperativa agricola de productie cmgcc cmgcc INFIINTAREA COOPEARTIVELOR AGRICOLE CE INSEAMNA COOPERATIVA AGRICOLA? (Articolul 8 din lege) Cooperativele agricole au la baza urmatoarele principii ... (vezi toată discuția)
Legea 18_1991 si decretul-lege 1990 serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi As dori sa aflu si eu care este regimul juridic al unui teren mostenit succesiv din perioada 1959 pana in prezent. Pentru asta doresc sa aflu interpretarea ... (vezi toată discuția)