avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap eliberare - cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap eliberare - cum se procedeaza concret

Buna ziua!
Mama(91 de ani) are,de o luna de zile, fractura de col femural, a facut radiografie(am dus-o cu Salvarea), nu se poate misca, e la pat, ii dau mancare cu lingura, ii pun plosca sub fund etc.
As avea doua intrebari:
1.Unde sa ma adresez concret(in Ploiesti) ca sa mi se elibereze certificat de handicap(pt. insotitor, eu sunt fiul)?
2. Ce acte imi trebuie pt. eliberarea acestui certificat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 13:19, 22 Iulie 2015
Te adresezi la DGASPC din orasul tau. Sunt multe acte de dus, toate analizele si externarile din spital, ancheta sociala, adeverinte de venit, pensie sau ce este. Poti sa mergi acolo si pui mai multe intrebari. Dupa ce le ai pe toate, te programezi, si mi se pare ca se precizeaza pe cerere daca persoana e deplasabila sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecere de pietoni Beatrice77sb Beatrice77sb Bu na ziua, in data02/08/2017 pe o trecere de pietoni, bunica mea, in etate de 85 de ani, in timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal - dovada in instanta, necesitatea si legalitatea unei expertize catalin0102 catalin0102 buna seara...as avea si eu cateva intrebari legate de un caz al meu daca m ar putea ajuta cineva;acum 2 ani de zile am fost agresat fizic de un grup;in urma ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu "vatamare" imst imst Buna ziua, apelez la dvs. sperand ca voi primii niste sfaturi utile cu privire la un eveniment rutier in care am fost implicat. In Noiembrie 2010, eram ... (vezi toată discuția)